Ζήστε ξέγνοιαστα με μια Ασφάλεια ΥΓΕΙΑΣ

Σας επιτρέπει να συνεχίσετε δυναμικά και δημιουργικά τη ζωή σας απολαμβάνοντας κορυφαία ιατρική φροντίδα! Μεταβιβάστε τα έξοδα για νοσηλείες και ατυχήματα στην No1 ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα.

"8/10 Έλληνες που νοσηλεύτηκαν το 2023 σε ιδιωτικές κλινικές, δεν είχαν ιδιωτική ασφάλεια υγείας.

Το 95% αυτών απάντησε ότι θα προτιμούσε να είχε αποκτήσει ασφάλεια υγείας πριν την χρειαστεί ώστε να απαλλασσόταν από τα μεγάλα έξοδα που προέκυψαν."

Για πληροφορίες σχετικά με το ασφαλιστήριό σου, με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της ΝΝ Hellas ή για να μάθεις πως μπορώ να σε βοηθήσω, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

698 051 6187

ΔΕΥ - ΠΑΡ 09:00 – 21:00

apostolos.souliotis@nnadvisors.gr

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Γιατί να αποκτήσετε μια Ασφάλεια Υγείας

Η Ασφάλεια Υγείας σας προσφέρει τη σιγουριά πως όσα χρήματα και να χρειαστούν για μια νοσηλεία, θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Στην πράξη, μιλάμε για ένα κοινό “κουμπαρά” όπου όλοι μας συνεισφέρουμε λίγα χρήματα ετησίως ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα υψηλά έξοδα μιας νοσηλείας όταν χρειαστεί.

Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε υψηλότατες υπηρεσίες υγείας, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια της αποταμίευσης σας. Έτσι, μπορείτε να βάζετε στη ζωή σας υψηλούς στόχους, και να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την κάθε στιγμή!

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να αποκτήσει κάθε άνθρωπος ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας?

Όχι. Εξ’αιτίας παραγόντων όπως η προχωρημένη ηλικία, το επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και το αυξημένο σωματικό βάρος, πολλοί συνάνθρωποι μας δεν μπορούν πλέον να αποκτήσουν νοσοκομειακή κάλυψη. Για αυτό το λόγο, είναι καλό τα παιδιά μας να καλύπτονται με νοσοκομειακό πρόγραμμα αμέσως μετά τη γέννηση τους.

Τι είναι αυτό που καθορίζει το κόστος μιας ασφάλειας υγείας?

Το κόστος καθορίζεται από την ηλικία του ασφαλισμένου καθώς και από την συμμετοχή που επιλέγει να έχει σε νοσηλείες που θα προκύψουν. Η επιλογή ενός ποσού συμμετοχής από τον πελάτη στα έξοδα του νοσοκομείου, σημαίνει αυτόματα χαμηλότερο κόστος ασφάλισης.

Ποιο είναι το σημαντικότερο σημείο σε ένα συμβόλαιο ασφάλισης υγείας?

Η σελίδα με τις εξαιρέσεις και τις αναμονές. Στις καθημερινές μου συναντήσεις με τους υποψήφιους πελάτες, ξεκινάμε από την συγκεκριμένη σελίδα. Ο υποψήφιος πελάτης πρέπει να γνωρίζει τι είναι αυτό που δεν καλύπτεται ποτέ από καμία ασφαλιστική εταιρεία, καθώς επίσης ποιες παθήσεις που θα προκύψουν, θα καλυφθούν μετά από ένα χρονικό διάστημα βάσει των ασφαλιστικών κανόνων.